Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obchod doručil zboží jiným dopravcem, než byl zvolen v objednávce

Škody snad žádné nevznikly - je to nábytek v demontu na paletě a zatím jsem nemohl všechno zkontrolovat.

Ale celý proces dodání a převzetí byl divný. Včera mi přišla zpráva, že budou zásilku ten den dodávat - celý den jsem čekal, ale nikdo nepřijel. Dnes, když jsem s nimi telefonoval, tak mi řekli, že už odjeli z města, že prý nemohli najít mojí adresu - nakonec se ukázalo, že si do navigace zadali špatnou adresu - načež jsem jim ale řekl, jak je to možný a ať se vrátí, že na ně pořád čekám... takže nakonec pak naštěstí přijeli.
Dopravce mi při převzetí řekl, že byla celá zásilka (na paletě) blbě zabalená, že to museli někde, nevím kde, rozdělat (resp. jen oddělit všechny krabice od sebe, dovnitř zásilky nešli) a znovu je slepit. Když pak vyložili paletu, viděl jsem, že to bylo jen tak tak k sobě přilepený - co se ale dělo na skladě a během cesty fakt nevím. Když jsem jim řekl, že si zásilku nejdříve zkontroluji (zda je vše nepoškozené), tak mi řekli, že klidně můžu, ale pokud to rozdělám, tak mi to stejně nechají a už si to neodvezou (pokud se ale nepletu, tak mám právo zásilku zkontrolovat a v případě problému ihned vrátit). Aby toho nebylo málo, tak nechali venku zmoknout dodací list, který kvůli tomu nešel podepsat a ještě k tomu se samovolně roztrhl.

Na jednu blbou zásilku mi to přijde jako docela dost komplikací a nepříjemností. Nevím, jak je na tom TOPTRANS s kvalitou služeb oproti této společnosti, ale přijde mi, že jsem zkrátka nedostal službu, kterou jsem si objednal/zaplatil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny