Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Předávání bytu pronajímateli

Hele, děravé je jedna věc. Tam bych necekl ani slovo. Ale je místy lehce poškrábané od běžného uživání. Sám jako pronajímatel bych to akceptoval.

Jako na finančním vyrovnání osobně budu taky peskovat. Máme papír od firmy, že stav nemovitosti není v pořádku a plánuji jít na hygienu, jelikož SF stále argumentuje, že je to chybou větrání. Ovšem, jak jsem včera večer zjistil od sousedky o 2 patra nad náma, tak ta má okénka do světlíku nonstop otevřená na příkaz SF a ten plíseň v bytě má mnohem horší.

Malovat zeď na které je plíseň? Prasaku... :D Sám asi víš, že to je nelogický. Na tomhle jsem se i s technikem za SF domluvil, že tu vážně malovat nebudeme.

Musím říct, že když jsem technikovi včera volal já místo přítelkyně, tak byl velmi zaskočen a po informaci, že jsem na vlastní náklady nechal udělat snímky termo kamerou vč. posudku byl ještě víc zaskočen až chudák koktal.

V tuto chvíli nám jde o to, abychom se nějak domluvili na tom, v jakém bytě reálně předat byt. Lino dělat odmítám už jen z principu, že byt zjevně bude muset jít opět do rekonstrukce, jelikož plíseň nevyřeší pouhým seškrábnutím a nahozením zdí. Vlhkost té zdi je 24% a to je extrémně moc. Do toho jsou všechna okna 10 let neservisovaná a jsou i špatně izolovaná.

Prasaku, chápu co říkáš a chápu běžné opotřebení vs. poničení. :) Rozhodně díky za rady, jsem nyní rád za každou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny