Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Osobní bankrot

Jen nechápu tvůj koment o padnutí do nastražené pasti ?? Myslím si, že NIKDO se nemůže nevědomky dostat do nějakého dluhu...NE . Že nezaplatil pokutu a po letech mu přijde exekuce.. ? Že dědil a souhlasil i s dluhem a teď se mu to nelíbí ? Že neplatí výživný a spoléhá na postHavlovskou dobrotu sociálního státu ?...Ne nevěřím...

Ano stane se i to, že pokud usiluje o zaměstnanost ve vězení , nemusí být zaměstnán, ( ikdyž valná většina jen vymejšlí jak nemakat ), ale do toho vězení NIKDY nikoho nezavřou za nedopatření...vidím to denně, bohužel, kolikrát se ještě vymyslí peněžitý trest, podmínka v podmínce, nebo nekonečný přidávání OPP..z toho se mi chce blejt...takže panáček toho musel mít hafo a pak se rozčiluje že mu narostl dluh ?

A dnešní vězni mají pobyt fakt jako na táboře, to je samá vyvážená strava, přesně normovaná, antibakteriální a antialergický hadry...všichni vědí jaký mají ve výkonu práva ale za co tam jsou jim uniká...A ono vyjednat práci mimo objekt věznice, zajistit odvoz, střežení a cestu zpět není jako si skočit na melouch, to snad chápeš, takže tak jednoduchý to není, bohužel.

Že mu vzali papíry za chlast a za porušení zákazu řízení ? WTF ? A co by jako doprdele chtěl ? Já osobně bych takový hovada střílel, ano, jedinné spravedlivé řešení, které nezatíží ani státní kasu..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny