Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přecenění rozbité věci

Preto, lebo je to práve učtáreň, čo dodá finančne vyjadrenú škodu. Bez toho to nejde. A na základe toho to firma môže riešiť. Teda najprv poslať podloženú písomnú výzvu na úhradu tej škody. To zatiaľ stojí len poštovné. Potom sa chlapci môžu oboznámiť s podkladmi na základe ktorých im tú škodu vyčíslili (v podstate ide o zostatkovú hodnotu) a rozmyslieť si, ako sa zachovajú. Ešte stále ich to nič nestojí. Požadovať by mali faktúru a samozrejme potvrdenie platby. Hovoríš, že je fakt, že si to správkyňa kúpila sama. Ozaj je to fakt? A aj keby bol, aký súvis to má s napáchanou škodou? Riešiť treba len zničený vozík.
Ak by som to na ich mieste musel riešiť ja, tak za ňou skočím osobne (s fľašou), ospravedlním sa a dohodnem o odškodnení. Určite by to vyšlo lacnejšie.
Správkyňa stratila u mňa nejaké body už tým, že neposlala písomnú výzvu a chce hotovosť do ruky. To smrdí. A taktiež ich mala zinkasovať hneď na mieste. A chlapci nemali u mňa žiadne body aby som im nadržiaval. Ako by aj mohli mať, keď rozmlátili bezdôvodne krčmu? A ak to bol spotrebný materiál ako sa niektorí diskutujúci domnnievajú, tak by vôbec žiaden problém nemal existovať - nikto nemôže predsa pýtať preplatenie dávno spotrebovanej veci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny