Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza pomě chtěla e-.mail a telefonní číslo. Mají na to právo?

Taky nechápu na co to potřebujou. Normálně objednávám předem a zadám nějaký nesmysl (dřív šlo dokončit objednávku bez toho, dneska se musí napast asdfgklhvg@khgcd.jhxf a 123456789 a odsouhlasit, že to je v pořádku i když taková doména neexistuje), naposledy nějak jejich robot usoudil, že jsem robot a že mě na stránky nepustí a při sestavování objednávky na showroomu přihupital nějakej poskok a hned to na mě loudil. Mail jsem mu dal, telefon bych mu nedával, ale ten ani nechtěl.
Podle mě u takového typu objednávky (objednávka na prodejně zboží, které je k dispozici) tyto údaje nejsou na nic potřeba a mělo by se to obejít bez nich. A jestli dobře chápu GDRP tak údaje, které nejsou nezbytné oni požadovat nesmí nebo alespoň nesmí jejich poskytnutím podmiňovat uzavření obchodu.
Drzejší můžou tvrdit, že telefon ani mail nemaji i když to zní neuvěřitelně.

V tomto mám ale jinou zkušenost s CZC. Je to zkušenost velmi stará, dneska to už chodí jinak. Chtěl jsem tam koupit baterii do telefonu, zrovna náhodou ji měli skladem na blízké pobočce jen asi o 10 korun dráž než lán světa daleko, ale nedařilo se mi dokončit objednávku, byl k tomu potřeba autorizační kód z mobilu (i kdybych do objednávky zadal skutečné číslo, kód nepřijmu, stávající baterka byla mrtvá, pokus o zadání pevné linky taky nevyšel, čísla začínající 2 to nebralo, přitom sms na pevnou linku poslat jde). Tak jsem zvednul telefon na stole, po praze volat můžu, a zavolal jim; pán na druhém konci linky mi řekl, že neni problém, když přijdu to koupit, pokud to předemnou nikdo nevykoupí (možná dokonce mi to tam zarezervoval, už nevim). Na pobočce kupodivu nechtěli vůbec nic (kromě peněz).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny