Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krádež v domácnosti

Majiteľ nehnuteľnosti 1/1-ny z celku môže zrušiť trvalý pobyt hocikomu, teda nespratníkovi bez súdneho rozhodnutia, bez nejakého súdneho vypratania. Stačí majiteľom bytu vyplniť tlačivo a preukázať sa listinnými dokladmi k nehnuteľnosti na vecne príslušnom Obecnom úrade (Predpokladám, že brat nemá s majiteľom uzatvorenú náramnú zmluvu s ktorou by sa mohol niekde na úradoch oháňať alebo nie je zapísaný v LV k.ú., ako podielový spolumajiteľ).

Poistil by som nehnuteľnosť proti vandalizmu, krádeže, vlámaniu apod.

Následne, potom, až by prebehol proces s odhlásením z pobytu, by som vymenil vložky zámkov vo vstupných dverách vedúce do nehnuteľnosti v čase, ak nebude zrovna nespratník doma (daj mu na pivo+poldecovú zásmažku k pivu) a čakal pri telefóne doma na nespratníka. Ak by sa chcel násilím dostať do nehnuteľnosti, vlámaním, poškodzovaním súkromného majetku, zavolaj fízlov na vandala, ktorý nemá v predmetnej nehnuteľnosti užívacie ani iné nájomné právo s podaním trestného podnetu na PZ ČR z podozrenia z tr.činu nebezpečného vyhrážania, porušovanie domovej slobody, poškodzovanie cudzieho majetku, výtržníctvo apod.

Ak nemá brácho v rukách žiaden relevantný flajster, nech sa súdi, nech podá on v prvom rade na súd občiansko-právnu žalobu s dôkazmi, že boli porušené jeho ústavné a zákonné práva, nech preukazuje svoje užívacie práva k obydliu, jeho majetku v uzamknutom byte s príslušenstvom.

Zostane evidovaný na trvalom pobyte v registratúre obce, v ktorej mu majiteľ nehnuteľnosti zrušil pobyt, ako bezdomovec.

Až potom si počínaj podľa svojho neuváženého, rozbesnetého vkusu a cholerickej povahy v prípade, ak si s nespratníkom nespravia poriadok "pohlavné" orgány ČR k tomu určené. Žiješ v právnom a demokratickom štáte s platnými zákonmi, ktoré sa dajú pozohýbať, prekrútiť v svoj prospech bez toho, aby si utrpel ujmu násilnou činnosťou. Tieto obezličky, právne kličky, eštébácke finty ti žiaden boľševikmi nakvasený, protekčný pako advokát, neporadí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny