Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysporiadanie pozemku pod zahradou

Zdravim,

Chcem sa opytat, kto by mohol ponukat sluzbu vysporiadania pozemku pod zahradou. Mam zahradu s chatou, ale lezi na cudzich pozemkoch registra E, kde mam na jednej casti 10 vlastnikov a na druhej asi 25. Nechce sa mi to velmi vybavovat a mozno by som siel aj do toho, ze by som si za vysporiadanie pozemku zaplatil. Neviem ale na koho sa obratit. Na nejaku realitku ? Pravnika ? Vedeli by ste poradit ? Zahradka je v Kosiciach. Kolko by nieco take mohlo stat ?

Vdaka,

Mato

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zmizni z cudzích nehnuteľností, ako smrad, peláš obratom na svoje, nemáš tam čo hľadať ako komunisti…
Nuda 21.07.2020 21:40
Nuda
Uvazuj o zmene medikace, zrejme nefunguje uplne spravne. nový
re4zon 22.07.2020 21:40
re4zon
Zkusil bych to nejdříve sám. Jak realitka tak právník tě budou stát dost peněz. Napiš všem doporučen… nový
nerady 22.07.2020 20:10
nerady
https://debaty.net/discussions/2867884-byl-jsem-postizen-jednanim-na-ouradech Tak přeji pevné nervy… nový
Yarda 23.07.2020 04:21
Yarda
Ano, takyto pocet vlastnikov vznikol presne ako pisete, proste sa to dedilo a rozdrobovalo. Zdruzeni… poslední
Matfej 23.07.2020 11:38
Matfej

zmizni z cudzích nehnuteľností, ako smrad, peláš obratom na svoje, nemáš tam čo hľadať ako komunistický, boľševický hnida parazit, nech je parcela rozdrobená, rozmelenená medzi tisíckami majiteľov, ktorým mafia vrahov z radov komunistickej lúzy lumpenproletariátu ukradla zákonné, právoplatné majetky, ústavou chránené nehnuteľnosti. Komunisti a ich eštebácki MGIMO_KGB_CCCP_VUML parchanti, patria obratom povešať.

U mňa pojem "zákonné vydržanie" parazitom boľševickej spoločnosti v prípade ústavou chránenej nehnuteľnosti pôvodného mnajiteľa, neexistuje.

To len komunistická mafia zákonodarcov si tento pojem "vydržania cudzieho majetku" v údajnej držbe po dobu desiatich rokov užívania, s údajným tichým súhlasom oprávneného majiteľa nehnuteľnosti, v komunistických, zločineckých, boľševických, milicionárskych, chorých paliciach, vyšpekulovala.

Komunisti s ich parchantami patria povešať, minimálne nasadiť spoločné doživotie v III. NVS spolu s celými boľševickými, parazitickými, zlodejskými, eštebáckymi, udavačskými rodinami blízkych osôb ozn. v I., II. III. a IV. rade.

Zkusil bych to nejdříve sám. Jak realitka tak právník tě budou stát dost peněz. Napiš všem doporučený dopis a poptej se jak budou reagovat. Dej jim do doporučeného dopisu obálku se známkou a tvojí vyplněnou adresou a předepsaným tiskopisem. Nech je vyplnit jen zda ano a napiš jakou jsi ochoten zaplatit cenu. Uvidíš co se ti vrátí. Nevím jak je to na Slovensku ale u nás se zahrádkáři druží ve sdružení a to má jednou za rok členskou schůzi, tak se dohodnout s předsedou a přijít tam. Také se zahrádkáři někdy setkávají na podzim a na jaře při zavírání a pouštění vody nebo při odečtu elektřiny, tak si zjisti zda a kdy se to koná a tam je můžeš také oslovit.

https://debaty.net/discussions/2867884-byl-jsem-postizen-jednanim-na-ouradech

Tak přeji pevné nervy. Představuji si, že těch 10, případně 25 vlastníků vzniklo tak, že původní majitelé umírali, vlastnictví přecházelo na potomky a potomky potomků a mnoho těch co jsou zapsaní jako spolumajitelé ani nevědí, že nějaké pozemky vlastní. Máš nějaké kontakty na ty spolumajitele nebo představu jak se k těm kontaktům dostat?

Ano, takyto pocet vlastnikov vznikol presne ako pisete, proste sa to dedilo a rozdrobovalo.
Zdruzeni v zahradkarskom zvaze sme, ale rozpraval som s predsedom a v dohladnej dobe neplanuju nejak celoplosne to riesit. Jednalo by sa o stovky vlastnikov a zahradky v sucasnosti obhospodaruju skor starsi ludia, cize ani peniaze by na to neboli. Odporucil mi teda, aby som si to skusil vybavit individualne, ze par zahrad v kolonii uz takto vysporiadanych je.
Prave koli poctu vlastnikov, nedostatku casu a musim priznat ze aj slabej znalosti pravnych zalezitosti (hlavne teda zmluvy) som chcel, ze to skusim cez niekoho. Ale asi nad tym este pouvazujem a skusim aspon poposielat listy. Ved za toto nic nedam a ak sa na cene zhodneme taka z nasledne oslovim nejakeho pravnika na vypracovanie KP zmluv a vklad do katastra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru