Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vymáhání dluhu epohledavky.cz

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s vymáháním pohledávky na epohledavky.cz?
Vymáhám dluh 42000,- a poslali mi formulář k podpisu, který mi bohužel nic neříká. Našel by se někdo kdo tomu rozumí a podíval by se na to? Když jsem to s nimi konzultoval, tvrdí mi, že zaplatím jen soudní poplatek 1680,- a jejich provize se platí až v případě reálného vymožení pohledávky a to 20%.
Jak je to ale doopravdy? Vyhrají spor a předají to exekutorovi, kterého si vyberou. Ten třeba zjistí, že není co vymáhat, jelikož dotyčný nic nevlastní, umí v tom chodit (i když jezdí Mercedesem).
Kdo bude poté platit náklady exekutora atd. ?
Již jsem kontaktoval několik podobných společností, ale vždy se mě snažili natáhnout o pár tisíc platby dopředu, proto jim již nedůvěřuji a raději se ptám.
Děkuji za případnou radu.

Předmět Autor Datum
Taky vymáhám dluh už kolik let, no epohledávky neznám, ale solidní firma si bere veškeré závazky na…
tojezdenek 22.01.2021 16:49
tojezdenek
Díky a u jaké firmy to máte? Když tak můžete i na email : lub121 u seznamu. Děkuji poslední
Luboš 121 22.01.2021 18:05
Luboš 121

Taky vymáhám dluh už kolik let, no epohledávky neznám, ale solidní firma si bere veškeré závazky na sebe - je to jejich riziko - jejich kšeft. Se mnou ... kde nic není, ani smrt nebere, proto se to táhne. Ale neplatil jsem nic, ani za soud. Zatím se zadařilo vymoct jen osminu pro mne a cosi dostal vymahač, cosi exekutor a zaplatili i soud. Do toho bych nešel - hledat jinou firmu! 8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru