Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vymáhání dluhu epohledavky.cz

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s vymáháním pohledávky na epohledavky.cz?
Vymáhám dluh 42000,- a poslali mi formulář k podpisu, který mi bohužel nic neříká. Našel by se někdo kdo tomu rozumí a podíval by se na to? Když jsem to s nimi konzultoval, tvrdí mi, že zaplatím jen soudní poplatek 1680,- a jejich provize se platí až v případě reálného vymožení pohledávky a to 20%.
Jak je to ale doopravdy? Vyhrají spor a předají to exekutorovi, kterého si vyberou. Ten třeba zjistí, že není co vymáhat, jelikož dotyčný nic nevlastní, umí v tom chodit (i když jezdí Mercedesem).
Kdo bude poté platit náklady exekutora atd. ?
Již jsem kontaktoval několik podobných společností, ale vždy se mě snažili natáhnout o pár tisíc platby dopředu, proto jim již nedůvěřuji a raději se ptám.
Děkuji za případnou radu.

Předmět Autor Datum
Taky vymáhám dluh už kolik let, no epohledávky neznám, ale solidní firma si bere veškeré závazky na… nový
tojezdenek 22.01.2021 16:49
tojezdenek
Díky a u jaké firmy to máte? Když tak můžete i na email : lub121 u seznamu. Děkuji poslední
Luboš 121 22.01.2021 18:05
Luboš 121

Taky vymáhám dluh už kolik let, no epohledávky neznám, ale solidní firma si bere veškeré závazky na sebe - je to jejich riziko - jejich kšeft. Se mnou ... kde nic není, ani smrt nebere, proto se to táhne. Ale neplatil jsem nic, ani za soud. Zatím se zadařilo vymoct jen osminu pro mne a cosi dostal vymahač, cosi exekutor a zaplatili i soud. Do toho bych nešel - hledat jinou firmu! 8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru