Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co říkáte na výsledek při žádosti o vydání rozhodnutí k Územnímu souhlasu pro umístění mobilheimu?

Pokud je to tak, tak bych podal žalobu na zneužití pravomoci veřejného činitele. Také je možnost podat žalobu ke správnímu soudu. Zkus se ale nejdřív zeptat nějakého právníka. Stejně bych ale poslal kopie všech papírů na kraj a koncipoval bych to jako stížnost na chybné a šikanózní rozhodnutí. Možné je to též poslat ombudsmanovi či na ministerstvo pro místní rozvoj, pod které stavební úřady a jejich rozhodování spadají. V podstatě nemáš už co ztratit. Také se to můžeš pokusit dát do "Černých ovcí". Určitě to ale nevzdávej. Všechno mimo žalobu jsou "levné" stížnosti. Také příslušný městský úřad má svou kontrolní komisi a tam to můžeš také podat jako stížnost.
Ještě poznámka. Okopíruj příslušná rozhodnutí, sepiš co se stalo, objednej se na krajském úřadě (mají tam oddělení na kontrolu stavebních úřadů) tam jim vše vysvětli a zeptej se co máš dělat. Buď ti řeknout, že to máš dát na podatelnu a že se tím budou zabývat nebo tě "vyhodí". Pokud bude to druhé tak jsem ti napsal kam všude to můžeš poslat. Pokud se tím budou chtít zabývat tak máš naději na úspěch.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny