Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Druzstvo rozbilo zvonek u domu

Zdar,

potreboval bych poradit, jak byste resili nasledujici situaci:

Spolecenstvi vlastniku se rozhodlo vymenit domaci telefony v bytech a opravit zvonky, nektery lidi si stezovali, ze jim to nefunguje. Mne telefon nefungoval, zvonek ano. Problem nastal, ze si cast vlastniku bytu, ti z predsednictva a duchodci, co to s nima tahnou, nechala udelat domaci telefony v dopolednich hodinach a na zbytek (mensinu) lidi se vykaslali. Probihalo to tak, ze asi dva dny predem dali na nastenku domu, kdy se to bude delat a hotovo, ze nekdo chodi do prace, je nezajimalo. Navic to jeste udelali snad naschval tak, ze ja treba byl ve stanoveny cas doma, ale nikdo neprisel. Z predsednictva mi pak rekli, ze u me byli driv, protoze to stihali rychleji nez byl rozpis a ze teda mam smulu.

Ted mi po skonceni instalace nefunguje ani domaci telefon, protoze mam ten stary uz nefunkcni ani zvonek, ktery predtim fungoval. Predsednictvo nic neresi a obavam se, ze je ale vetsi cast lidi z domu nebude chtit odvolat, protoze jim vsechno funguje. Tak by me zajimalo, jestli vubec takova situace ma nejake reseni?

Neni nad to teda bydlet ve vlastnim domku, protoze bydlet v dome, kde se musi dohodnout 50 lidi (stejny pocet bytu) je dost silene, ale s tim nic nenadelam.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny