Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemovy soused

Zdravím, prosím moc o radu
.bydlíme v komplexu 3 rodinných domů. Jeden obyvatel je fetak , alkoholik. Pravidelně puštěné bedny na plno cca od 18hod do 22hod. Samozřejmě když se to protáhne, tak se vola městská, tam má ovšem kamarády, takze nic
. My máme menší dítě, druzí sousedi čekají dítě
. Majitel se mu pokoušel několikrát domluvit, ale bez úspěchu. Řekne, že do 22hod mu nic nemůžeme. Jde to nějak řešit? Petice nebo něco?
Už jsme bezradní. Když je víkend, tak klidně techno od 12hod do 22hod
. Neslyšime tv , i když ji máme naplno , druhým sousedům se tv i třepe. Takhle se nedá žit. Stěhovavani není momentálně možné

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pokud jsou tam drogy, dej podnět na Územní odbor PČR příslušného města. Oni to řešit musí. Pokud se… nový
Fredy176 16.08.2022 09:37
Fredy176
Je třeba koupit lepší repro než má on a pustit šlágr TV. poslední
DT 16.08.2022 17:29
DT

pokud jsou tam drogy, dej podnět na Územní odbor PČR příslušného města. Oni to řešit musí. Pokud se tam schází, je pravděpodobné, že tam budou mít v držení větší množství fetu.

Také to řeším, akorát že soused/feťák má byt po mamince, tak je to komplikovanější. Sepsali jsem se sousedy hromadné podání, do pár dní nám klepali na dveře a každého ze sousedů vyslýchali, na sloupu před domem už je mobilní kamera (je super když je město má). On nám tu vaří tak snad brzo bude klid a nebudeme se muset bát, že nám to zde bouchne nebo shoří.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru