Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čerpání dovolené

Hele, tohle jsem dělala od skončení školy od 18 let.

Například to bylo v KFC. Řekli mi nedřív, že budu vydávat zabalené jídlo, ale nakonec mi dali dozadu, protože prý nevypadám reprezentativně a nemám milý projev a neusmívám se na lidi (se zubama venku to ale ani nejde). Kdo tam nebyl, tak netuší, co se vzadu děje. Musela jsem se rukama hrabat ve strouhaném sýru - zůstával mi za nehty. Všechno se nabíralo rukama a ostatní si z toho tu a tam uštipovali do pusy, takže to jídlo bylo celé olízané. Vyhodili mě bez udání důvodu.

Dělala jsem úklid v zařízení pro děti, kde malí kluci vždycky čůrali po zemi vedle záchodů. Myla jsem to saponáty a horkou vodou, ale furt to smrdělo. Dostala jsem za úkol tu podlahu očuchat a pak mě vyhodili.

Dělala jsem v call centru a vyrobila jsem si tak bolesti hlavy, co mám doteď.

Dělala jsem chvíli ve skladu s letáky, kde jsem musela být celý den na nohou, ty mi otekly, pak jsem otekla celá- tělo, v obličeji, v autobuse jsem omdlela a odvezli mě do nemocnice, kde mi řekli, že simuluju a vypadám úplně normálně. Akorát, že jsem byla jaksi dvojitá.

A nevěřím si, celou školu bylo pro spolužáky za trest se mnou sedět v lavici nebo mě dostat v tělocviku do družstva. Nikdo se se mnou nebavil, takže jsem celé přestávky seděla v lavici a koukala do zdi a jmenovala jsem se Fuj, jinak mi neřekli.

Doma mě mlátili, to byly facky to obličeje, že se mi vždycky zatmělo před očima. Takže bude asi důsledek, že si nevěřím, stydím se za sebe a mám problém s komunikací.

Jedině tedy nějakou práci, kde nebudu moc s lidma.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny