Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je legální nechat si na vlastní náklady vytvořit vizitku s údaji firmy, pro kterou pracuji?

IMHO nejde o to, jestli je to legální, ale jestli u vás není důležitý soudruh co si myslí, že jedině on může rozhodnout, kdo je hoden mít vlastní vizitku a kdo toho hoden není.
Taky jakou máš pravomoc při jednání - to je důležitější. Jestli třeba v dobré víře neprokecneš něco co se z nějakého třeba rozumného důvodu má utajit.

Veselá historka z natáčení:
Jednou za mnou byl nějaký agent s teplou vodou, nabídl mi, že místo nějaké součástky co jsem použil ve výrobku který jsem zkonstruoval bychom mohli použít součástku od firmy co zastupuje on, že by nabídl nějakou, vzhledem ceně toho výrobku nepodstatnou slevu. Odpověděl jsem mu, že pro nás by to znamenalo změnové řízení, opravu výrobní dokumentace, nějaké dodatečné zkoušky a z technického hlediska by to nic nepřineslo. Tak pokud se o tom bude jednat, já budu proti. Ale byl to kamarád našeho ředitele a šel mu na mne žalovat.

:beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny