Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špatně vylitá nivelace pod vinylovou podlahou a nesprávná podkladová fólie - prý to je OK

Děkuju za odpověď. Je tady z města, byli jsme tam spolu, určitě žádnou výšku nezaměřoval co vím. Nemáme žádnou smlouvu, jen cenovou nabídku kde je napsaná 5mm nivelačka atd., což mi pořád předhazuje, že tam padlo víc a že to bylo z jeho kapsy a když mu řeknu ať to udělá podle cenové nabídky, tak mi řekne, že nivelačky tam je 5mm a okopírovalo to hrby pod podlahou a že se jedná o rekonstrukci včetně sjednocení podlah nebo co. Teď navrhuje, že když doplatím 10k, vyleje dalších 5mm ve dvouch nejhorších místnostech, jenže tím tam zase vznikne malý schodek do chodby, čehož jsme se schtěli vyvarovat, celý byt se už nemůže zvednout kvůli hotovým vchodovým dveřím a rozhodně nechci nic doplácet za tak zpackanou práci, která mu málem prošla.

Nemohu to zároveň reklamovat, protože práce nebyla ještě předaná. Můžu mu tedy napsat, ať dodělá svoji rozdělanou práci a potom to budeme řešit při předání s výhradami a nedoplatím mu zbytek peněz ( asi 1/4 ceny ) ?
Zároveň teď se trochu bojím, že když mu napíšu, že mu nedoplatím zbytek a zároveň že nebudu nic doplácet za opravu, bude to záměrně zdržovat, nebo řekne, že jsem o závadě věděl a nenechal si to od něj opravit, když navrhoval opravu - placenou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny