Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Alza - odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů

Postupuj podle jejich obchodních podmínek, 7.bod:

7. Stížnosti aneb jak řešit spory s Alzou
7.1. Záleží nám na tom, abyste byli s Alzou spokojeni. A pokud se nám něco nepovede, tak se k situaci postavíme čelem. I když je pro nás zákazník na prvním místě, nemůžeme bohužel ani při sebelepším fungování vyloučit, že dojde k výjimečnému pochybení našeho zaměstnance. Pro co nejrychlejší vyřešení vaší stížnosti máme nastavený interní proces, v rámci kterého rychle přezkoumáváme stížnosti našich zákazníků.
7.2. První krok
Zákaznická linka nonstop: +420 225 340 111 nebo elektronicky přes náš kontaktní formulář.
7.3. Druhý krok
Tým pro stížnosti, kterému můžete napsat přes tento kontaktní formulář.
Pro řešení v rámci druhého kroku se prosím vždy nejprve odkažte na původně řešený případ, označený v rámci komunikace jako „CCT“ + číslo případu.
7.4. Třetí krok
Pokud stížnost nevyřešíme k vaší spokojenosti, pak lze tyto spory řešit také mimosoudní cestou. V takovém případě můžete jako spotřebitel (nesmí jít o nákup „na IČO“) kontaktovat subjekt mimosoudního řešení sporu, kterým je například Česká obchodní inspekce či spor řešit on-line prostřednictvím k tomu určené ODR platformy. V případě záležitostí týkajících se nahlášení protiprávního obsahu dle čl. 11 VOP se můžete obrátit na kterýkoliv subjekt mimosoudního řešení sporů, jež byl certifikován Českým telekomunikačním úřadem jakožto koordinátorem digitálních služeb.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny