Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyhrožování soudem, podání žaloby

Dobrý den, vím že mnoho dotazů a odpovědí už zde je, nicméně řešil jste někdo spor se společnostmi date4friend, Auer Witte Thiel a Fairmount GmbH?? Od společnosti Auer Witte Thiel mi přišel email, že na mne podali žalobu, ale pokud by ji podali musel bych o tom přeci být informován oficiálním dopisem. Pokud jste někdo řešil stejný problém, prosím vás o radu a řešení věci.

Předmět Autor Datum
A co máš s těmi společnostmi společného, že by na tebe podávali žalobu? :-? To bude něco výživnýho:…
host 12.09.2024 18:31
host
Právě že nic. Všechny částky jsem uhradil, přišel mi i mail od seznamky, že nemám žádné již nemám žá…
P.P. 12.09.2024 18:46
P.P.
Pokud mas od nich potvrzeno, ze nemas zadne pohledavky a dalsi jsi nevytvoril, pak se tim zabyvat ne…
Jan Fiala 12.09.2024 19:12
Jan Fiala
Děkuji vám za odpověď. Další pohledávky jsem nevytvořil uhradil jsem seznamce částku a zrušil vše. V…
P.P. 12.09.2024 19:25
P.P.
A) Ak máš potvrdenia o kompletnom splatení a potvrdenie o tom, že nie sú voči tebe žiadne pohľadávky…
yYy 12.09.2024 20:53
yYy
Děkuji vám za odpověď. Teď už budu mít o něco klidnější spánek.
P.P. 12.09.2024 20:55
P.P.
Ešte doplnok: pokiaľ by došlo k procesu a TY by si vyhral (v čo verím) - musíš ihneď žiadať od nich…
yYy 12.09.2024 20:59
yYy
Pred casem jsem te opakovane upozornoval, at do pravni poradny laskave nepises, protoze pravidelne p…
re4zon 13.09.2024 20:56
re4zon
Chceš mi obmedziť slobodné vyjadrovanie? A) Pokiaľ niekto niekoho z niečoho obviní a potom sa dokáže…
yYy 16.09.2024 11:41
yYy
Vis co? Nejdriv si vem prasek, at to nepraskne zilka. Precti si co jsem ti napsal, nikdo ti nic neza…
re4zon 16.09.2024 17:53
re4zon
Prečítaj si to celé. Niekto od neho vymáha nejaké peniaze za službu, o ktorej prevádzkovateľ mu potv…
yYy 16.09.2024 19:44
yYy
Tezko se bavit s nekym, kdo neumi cist. Precti si znovu co jsem psal naposled, zamysli se a pak zkus… poslední
re4zon 20.09.2024 16:12
re4zon
Takže ses zapletl. A nějaké smlouvy, předplatné máš?
Simona Tvrdek 12.09.2024 22:25
Simona Tvrdek
Přišel mi od seznamky potvrzující email, že další aktivní pohledávky nemám, můj účet byl smazán a do…
P.P. 13.09.2024 11:52
P.P.

Děkuji vám za odpověď. Další pohledávky jsem nevytvořil uhradil jsem seznamce částku a zrušil vše. V e-mailu, který mi zaslali bylo psáno, že pohledávka byla uhrazena a další aktivní pohledávku nemám. Přesto mi přišel domů dopis, od Auer witte thiel abych zaplatil další peníze. Poté mail od Fairmount GmbH, že na mne podali žalobu, i když vůbec nevím proč. Z celé situace jsem již zoufalí a několik dní nespím

A) Ak máš potvrdenia o kompletnom splatení a potvrdenie o tom, že nie sú voči tebe žiadne pohľadávky zo strany tej "zoznamky" - email si ZÁLOHUJ (v pošte si to daj do archívu - zostane to tam) a zároveň si ho aj vytlač (vrátane hlavičky e-mailu). Je to tvoj dôkaz.
B) Táto firma môže podať žalobu na nemeckom súde, prípadne v rámci medzinárodného vymáhania aj na českom súde, ale MUSÍ potom dokazovať opodstatnenosť podanej žaloby - a to nemajú ako!
C) Od Aure Witte Thiel - tiež ak niečo chcú, musia MAŤ dôkaz. Ak nemajú - je to pokus o podvod.
Ak by český súd zamietol - máš potom možnosť (ale stojí to prachy) prostredníctvom českých súdov podať žaloby na uvedené firmy pre obťažovanie, pre pokus o podvod a pre pokus o neoprávnené obohacovanie.
A pokiaľ sa potom dokáže, že tieto firmy bez dôkazov, prípadne nesprávnych dokumentov niečo od teba žiadali - nemecký právny systém sa s nimi vysporiada - u nich to znamená zákaz činnosť a zrušenie firiem.

Ešte doplnok: pokiaľ by došlo k procesu a TY by si vyhral (v čo verím) - musíš ihneď žiadať od nich náhradu súdnych trov (lebo to sa platí), náhradu trov za právne zastupovanie a náhradu (odškodné) za obťažovanie, krivé obvinenie a pošpinenie dobrého mena. A tie sumy môžeš poriadne vyhnať hore, aby si niečo dostal - môžu to byť i desaťtisíce €.

Pred casem jsem te opakovane upozornoval, at do pravni poradny laskave nepises, protoze pravidelne placas naproste kraviny. Napadlo te aspon se nad tim zamyslet? Krive obvineni a poskozeni dobreho jmena? Tusis aspon vzdalene, co to znamena?

Chceš mi obmedziť slobodné vyjadrovanie?
A) Pokiaľ niekto niekoho z niečoho obviní a potom sa dokáže, že to pravda nie je - JE TO KRIVÉ OBVINENIE - https://www.lewik.org/term/17336/krive-obvineni-trestni-zakonik-345/
A ak mu tým spôsobí to, že pre toto obvinenie bude u ostatných považovaný za dlžníka a pod., ale nie je to tak - NIE JE TO POŠKODZOVANIE DOBRÉHO MENA?
https://zpravodajstvi.ecn.cz/doc/old/Nno/Legislativa/Texts/EPS/dustojnost.htm
Tak potom nepíšem do vetra, ale TY si UPLATŇUJEŠ právo ma POUČOVAŤ.
Kto si? Čo si? Nechcem z toho robiť vedu, ale ak takto verejne ma tu znevažuješ - mám naopak ja právo žiadať, aby ťa vlastník stránky poučil a nasmeroval do správnych koľají!
A navyše - prispievaš tu ako NEREGISTROVANÝ - ja som REGISTROVANÝ - takže TY nemáš žiadne právo ma tu poučovať. Toto právo PATRÍ vlastníkovi stránky, adminovi stránky a moderátorovi vlákna.

Vis co? Nejdriv si vem prasek, at to nepraskne zilka. Precti si co jsem ti napsal, nikdo ti nic nezakazuje, ale zamyslet by ses mel, protoze v polovine pripadu pises totalni nesmysly. Pak si precti prvni dva odstavce toho, na co odkazujes. Pak se zamysli nad tim, jestli ti nejaka bezplatna registrace kdekoliv dava automaticky legitimitu. A nakonec si vem saskovskou cepici. Nekomu, kdo z vymahani pohledavky za registraci na seznamce nebo necem podobnem, byt i formou zaloby, chce vykouzlit krive obvineni a poskozeni dobreho jmena, nic jineho na hlavu nepatri. Mas nejaky takovy pripad za sebou, nebo o nem aspon vis? A mohla bych ho videt?

Prečítaj si to celé. Niekto od neho vymáha nejaké peniaze za službu, o ktorej prevádzkovateľ mu potvrdil, že nemá žiadne dlhy a pohľadávky. A vyhrážanie sa žalobami za niečo, čo už neexistuje, nie je dôvod, je potom čo?
A osobnú skúsenosť mám, spred cca 8-mich rokov - a práve TEBE to neukážem - nie si právnik, ani osoba, ktorá má oprávnenie na niečo také.
A aby si vedela - bol to podobný prípad, len predmet "sporu" bol iný, bolo to poskytovanie satelitnej televízie, kde prevádzkovateľ dodal overené potvrdenie, že nie sú žiadne pohľadávky. Ale nejaká "právnicka firma" sa chcela na tom priživiť. Dopadla zle - a PLATILA a poriadne!

A ešte raz ti to opakujem! PRÁVO na to, aby niekto zakazoval, obmedzoval, upozorňoval, zakázal prístup, alebo dokonca vylúčil má jedine SPRÁVCA STRÁNKY, ADMIN STRÁNKY, MODERÁTOR - a to ty NIE SI!!! Ak mi zakáže niekto z nich prístup, upozorní ma, alebo niečo podobné - ja som POVINNÝ to OD NICH prijať, ale od teba v žiadnom prípade! Ty MÁŠ PRÁVO ich na to upozorniť, uviesť dôvody, ale NEMÁŠ PRÁVO mi to prikazovať.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru