Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyhrožování soudem, podání žaloby

Prečítaj si to celé. Niekto od neho vymáha nejaké peniaze za službu, o ktorej prevádzkovateľ mu potvrdil, že nemá žiadne dlhy a pohľadávky. A vyhrážanie sa žalobami za niečo, čo už neexistuje, nie je dôvod, je potom čo?
A osobnú skúsenosť mám, spred cca 8-mich rokov - a práve TEBE to neukážem - nie si právnik, ani osoba, ktorá má oprávnenie na niečo také.
A aby si vedela - bol to podobný prípad, len predmet "sporu" bol iný, bolo to poskytovanie satelitnej televízie, kde prevádzkovateľ dodal overené potvrdenie, že nie sú žiadne pohľadávky. Ale nejaká "právnicka firma" sa chcela na tom priživiť. Dopadla zle - a PLATILA a poriadne!

A ešte raz ti to opakujem! PRÁVO na to, aby niekto zakazoval, obmedzoval, upozorňoval, zakázal prístup, alebo dokonca vylúčil má jedine SPRÁVCA STRÁNKY, ADMIN STRÁNKY, MODERÁTOR - a to ty NIE SI!!! Ak mi zakáže niekto z nich prístup, upozorní ma, alebo niečo podobné - ja som POVINNÝ to OD NICH prijať, ale od teba v žiadnom prípade! Ty MÁŠ PRÁVO ich na to upozorniť, uviesť dôvody, ale NEMÁŠ PRÁVO mi to prikazovať.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny