Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odmítnutí reklamace

Dobré ráno,

mám na vás dotaz ohledně reklamace. Na začátku července jsem si koupil hodinky začky Diesel s koženým páskem v hodnotě 3500 Kč. Hodinky jsem nosil pouze k obleku, takže sporadicky.

Nicméně před týdnem jsem si je navlékl na ruku a u hodinek praskla část koženého pásku, který byl vyloženě špatně vyroben, tudíž nebyl poškozen mojí manipulací. Hodinky jsem šel tedy reklamovat, nicméně mi bylo řečeno, že na pásek se záruka nevztahuje. Chci se zeptat, zda je možné, aby si firma řekla, že na některou část se záruka nevztahuje. Paní prodavačka mi poté také předložila papírek, na kterém bylo napsáno, že se na pásky záruka nevztahuje, nicméně tetno papírek jsem ke zboží nedostal.

Děkuji za odpvěď. Pokud by jste mi dali za pravdu, prosím, zda mi to nešlo podložit nějakým paragrafem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kožene hodinove remienky,baterky etc su vyrobky kratkodobej spotreby na ich mechanicke opotrebenie a… poslední
audax 27.09.2013 10:50
audax

Kožene hodinove remienky,baterky etc su vyrobky kratkodobej spotreby na ich mechanicke opotrebenie a mechanicke poškodenie v suvislosti s použivanim sa obvykle zaruka nevztahuje,navyše samotni vyrobcovia koženych remienkov doporučuju ich pravidelnu vymenu prave vzhladom na to,že sa u nich neda zaručit dlhodobe zachovanie vzhladovych a kvalitativnych parametrov-je na to obvykle aj upozornovane v manualoch k hodinkam dodavanych s koženymi a inymi nekovovymi remienkami.......pokial maš dojem,že vada bola sposobena chybou z vyroby,obrat sa ns šoi-ku,daj si vypracovat posudok od sudneho znalca a žiadaj nahradu škody trebars aj sudnou cestou,pokial reklamaciu neuznali.....pozn. na okraj,pokial len tak praskne remienok po par tyždnoch použivania,nepokladam to za normalne....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru