Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Silně vulgární urážky v diskuzi

Dobrý den,

nedávno jsem se přihlásila do pořadu prostřeno, kde jsem byla vybrána jako soutěžící. Po odvysílaní se na stránkách tohoto pořadu rozjela velice vulgární a urážlivá diskuze. Kde anonymně může psát kde kdo a co chce bez kontroly. Samozřejmě si dovedete představit co vše jsem se dočetla i to co nevím. Hodně se mě to dotklo a některá slova a urážky jsou opravdu silně vulgární. Dokonce jsem měla co dělat abych vyšla ven z domu. Nyní se bojím jít do školy nebo i do práce. Dovolím si říct, že mě to vážně citelně zasáhlo. Trpím nespavostí a zvažuji návštěvu psychiatra. Vás prosím o radu kde se mám na kterou instituci se mohu obrátit. Nevím si rady a přeji si ať ti odvážlivci nesou jmenovitě následky za to co udělaly. Příspěvky si mohou číst veřejně všichni takže každý kdo tam koukne ví o koho jde. Moc vám děkuji za pomoc. Silvie Würfelová

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
p. Silvie Swurfelová, v televizním pořadu jste se předvedla jako velmi neférová, vulgárně mluvící a… nový
Diskuze u televizníh 30.11.2014 11:17
Diskuze u televizníh
Jak je již zde napsáno. Pokud někdo jde do takového pořadu tak s tím prostě musí počítat. I kdyby by… nový
IkaSGC 30.11.2014 13:22
IkaSGC
Absolutně si to zasloužíte. Za to co jste předvedla, byste měla chodit kanálama. Naprosto lituju vaš… poslední
yea 30.11.2014 15:08
yea

p. Silvie Swurfelová,

v televizním pořadu jste se předvedla jako velmi neférová, vulgárně mluvící a dost neschopná. Opravdu jste čekala,že Vás budou lidé obdivovat? Účast v soutěži i způsob prezentace byla jen Vaše volba. Vyhrát jste se snažila neférovým bodováním a pomluvami ostatních soutěžících.

Jak je již zde napsáno. Pokud někdo jde do takového pořadu tak s tím prostě musí počítat. I kdyby byl na oněch stránkách moderovaný chat, tak je to do minuty na YouTube a tam se to hned rozjede. Také na jakoukoli nápravu nevěřím, svboda slova zakazuje cenzuru. Jediná možnost je kontaktovat buďto televizní stanici (nejlépe osobně jináč je jasné že nebudou reagovat (jsou to hovada)) a nebo pokud je to na jiných servrech tak kontaktovat správce servru/diskuse.

Já osobně bych do takového pořadu nikdy nešel, neni to o vaření ale o pomluvách a o tom jak se tam střetnou různé nafoukané povahy a poperou se. Televize jako taková je ztráta času. Ani moc nechápu proč by tam někdo chodil ? To radši uvařit známým aď to ohodnotí. Televize je opravdu jen pro to když se chce někdo zviditelnit, ale věčinou to je v tom špatném slova smyslu.

Co s psychikou ? Jediná možnost je přenést se přez to. Hodit to zahlavu a pokračovat, šance že vás někdo pozná na ulici a bude něco kafrat je téměř nulová. Přeci jen je taková doba. Za týden nebo dva si už nikdo ani nevzpomene.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru