Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Referenční zkoušky - povinost

Když mne jmenovali řidičem referentem (neusiloval jsem o to, ale ani jsem proti tomu nic neměl), ptal jsem se vedoucího dopravy, jestli chce vidět můj řidičák, prý ne, že mi věří:-(
A po školení (je to dobré, dozvídal jsem se o novinkách v dopravních předpisech o kterých bych se jako řidič rodinného auta nedozvěděl - škoda, že součástí výměny řidičáků taková školení nejsou) jsem dostal takový papírek "Potvrzení o školení řidičů".
Blbé bylo, že jsem až tak moc nejezdil a když mi to hrozilo, tak jsem se musel ptát k čemu jsou u toho auta se kterým jsem měl jet všechny ty páčky a čudlíky - aut jsme měli víc a každý pes jiná ves.
Doporučuji ti, aby ses nechal pojistit proti škodě zaměstnavateli. A zjisti si, jestli ta auta se kterými máš jezdit jsou havarijně pojištěná. A mají i další náležitosti - teď třeba zimní pneumatiky, předepsanou výbavu (třeba lékárničku) a platnou technickou kontrolu.
Co je to za firmu? Nějaká větší nebo je tam majitel a ty? Pokud je větší, asi je tam pracovník co tohle má na starosti, tak se ho na to zeptej a zjisti si, jestli vede seznam řidičů referentů a jestli jsi tam uvedený.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny