Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Předseda přestupkové komise

je to i tom jestli je tam u vás na úřadě dost"kompetentních lidí" u nás na městským úřadě se o tohle stará místostarosta a výměna je možná pouze za starostu, který jak už jsem psal radši věc postoupí dál, když se to nevyřeší prvním "stáním".

Jestli jste větší obec s rozšířenou působností je možný že kompetentních lidí je tam více, defakto to může dělat kdejaký pokladník nebo zastupitel obce,ale stejně na triko starosty. pak je možnost zažádat přímo starostu o verdikt.
Tam jde spíš o to že když nepřijmete rozhodnutí obce, věc se automaticky postupuje na obec s rozšířenou působností a tak dál(okres, kraj, potažmo už soud) ale s každým odvoláním, nebo nesouhlasem to stojí peníze a u případného soudu i nějaký ten trest(krajní případ)

Neznám až tak situaci ale pokud tam jde o naschvály ohledně hluku, bordelu obecně, starosta to vyřeši pokutou v řádech stovek korun během hodiny, na obci s rozšířenou působnosti, okrese a výš už to může jít do tisíců a bude se to vléct.

Pokud chcete spravedlnost a jste si jistý že předseda přestupkové komise je zaujatý nebo nemá"koule" nezbyde vám nic než se odvolat výš,protože pokud budete dělat mrtvýho brouka nebo nepříjmete rozhodnutí komise udělá to on a podle toho na Vás budou pak koukat.

Velkou roli hrají i místní poměry, příbuzenské svazky na úřadě,znalost zastupitelů a starosty svého okolí...co si budem povídat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny