Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rekonstrukce tr. činu

Zdravím,
položím spíš pár otázek k přemýšlení:

-Situace se měla tak že jsem se stal něčeho obětí - na udání onoho agresora, mě policie zabavila řidičské oprávnění na základě jeho svědectví, protože on vypověděl že když jsem před ním ujížděl byl jsem pod vlivem alkoholu.

Následné testy to prokázaly, vyšetřením jsem nebránil, hodnoty nebyl moc pěkné a místo toho aby se zabývali napadením ze strany agresora mě v šoku a nepříčetnosti vyslýchali ohledně spáchání trestného činu jízdy pod vlivem návykové látky.

Je tohle správný postup ze strany policie? Není tam někde nějaký "paragraf na kolečkách"? Dodnes chodím po doktorech, na svoje náklady podstupuju vyšetření, jsem v DPN, oni mi zařídili jen vyšetření ve špitálu.

Nyní ze strany až po měsíci se ozvali s kriminálky a žádají po mě rekonstrukci, ohledně napadení a i té jízdy pod vlivem, chci se zeptat na předpoklad zda mohou operovat vážně s tím co jsem podepsal tenkrát v tom deliriu(nebo jak to nazvat)?Navíc vím že už to psychicky moc nedávám a spousty věcí si z toho dne už nepamatuju ani teď.je lepší to svěřit advokátovi nebo počkat jak dopadne rekonstrukce?

dík za odezvu nebo názor.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A v tom deliriu jsi doteď, že jsi popis uvedl takový, jaký si uvedl, ze kterého není jasné absolutně…
Araneus84 04.09.2015 09:33
Araneus84
až vystřízlivíš tak můžeš pohledat zde: index.php řeší se tam různé přestupky,tak třeba něco najdeš.
pedalek 06.09.2015 21:06
pedalek
dík docela zajímavý řčtení :( poslední
kamzl 07.09.2015 01:45
kamzl

A v tom deliriu jsi doteď, že jsi popis uvedl takový, jaký si uvedl, ze kterého není jasné absolutně nic ?

Pokud si se bál agresora, který tě pronásledoval a prchal si před ním a z toho důvodu jsi opilý nasedl do auta a začal před ním ujíždět, jednalo by se o stav nouze a není možné tě za to trestat. Ovšem tak se to zřejmě nestalo, že ? Byť tvůj mlhavý popis situace by šel interpretovat klidně takto.

Co čekáš, že ti někdo takto poradí ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru