Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na nepoctivého stavaře?

Díky za reakci.
No, práce na stavbě postupně zpomalovala až to dopadlo tak, že nepřijel vůbec třeba 3 týdny.Nás to docela štvalo, protože jsme začali platit hypošku a do toho nájem, to je docela šibeniční.
Na SMS nereagoval několik dní, pak třeba zavolal, že má problémy a nějaký soud, že se ožral a porval v hospodě.Pak třeba zase že mu upadlo kolo na autě, nemocný dítě, byl v nemocnici, odpojili mu telefon.Ono se to nezdá, ale to je tejden k tejdnu, měsíc k měsíci.Nebo slíbí že zavolá a přijede s materiálem, nezavolá, nepřijede.Pak se za 14 dní ozve, že měl nějaký problémy a spoustu práce.A zase slíbí a nesplní.

Z peněz, co měl ještě dostat jsme zaplatili materiál a montáž zateplení, zakoupili dřevo na podbití střechy a začali jsme si to zajištovat sami.Jenže peníze pomalu docházejí a nám chybí ještě materiál na okapy, zemění, hromosvod.Měl dodat futra, dveře, dokončit střechu.

Sice v domě neofiko bydlíme, ale i kdybychom chtěli zažádat o kolaudaci, bez dokladů od něj ani nemůžeme.Nehledě na to, že nám slíbil registraci žádosti zelená úsporám.on je registrovaný v tomto programu, ale to by nám musel dělat i tu fasádu.Takže zelená nebude, s tím jsem smířen.
Jde mi hlavně o to, aby dodělal nedodělky, opravil závady a vystavil záručáky na okna, dveře a dům.Zároveň dodal stavební deník a materiál na okapy a hromosvod.Pak ať táhne do prdele.

Já se vždycky snažím s lidmi normálně a rozumně domluvit, nejsem žádná svině, co by chtěla nekomu ublížit.Ale pokud si někdo o mě myslí, že mě bude houpat a taky se tak chová, to mě rozpaluje doběla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny