Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na nepoctivého stavaře?

Když občas náhodou přijel a nebo zavolal, tak se vymlouval že má nějaký problémy, blablabla.Vždycky jsem mu řekl:Pane Dubina, pokud máte problémy, tak mi to řekněte, ale nedělejte mrtvýho brouka.On na to : No víte, já vím, měl jsem vám zavolat.

Kurva jsme lidi a všichni máme problémy.Zvednu telefon, zavolám, oznámím, navrhnu řešení.Ale pokud člověk neví na čem je, to je nahovno.

Před hodinou jsem mu poslal SMS a zavolal, abych se ujistil, že je funkční číslo.Nic.Žádná reakce.

Zaměstnance nemá, nabírá chlapy z vesnice.Kontakt na jednoho mám, chvíli jsme spolu dělali v Německu.Ale to je kluk, co má svých starostí dost a nechci ho tahat do problémů díky debilnímu stavaři.Byli jsme spolu i na pivu, vyprávěl mi, jak stavař funguje a na co všechno sere.Ale to bylo až teď nedávno.Nechci ho do toho zatahovat.

Já si hodně věcí jsem schopen udělat sám.Sice to bude trochu trvat, protože peníze docházejí.Takový ty věci okolo baráku, podbití snad taky zvládnu, hromosvod si udělám (zkoušky mám).Ale prostě do střechy či komínu si netroufnu.

Pošlu mu doporučený dopis se závadama a navrhnu řešení.Pokud nic, jak jsem psal výše, dám ho k soudu.
Musím kouknout na net, jak má takový dopis vypadat a jakou lhůtu mu mám dát.Bude to běh na dlouhou trať, do zimy budu muset podbít tu střechu, aby mi nelítala izolace ven a přečkat zimu.Zatepleno máme, kotel je zapojen, topení funguje.

Ale tomu zmrdovi už nepřeju nic dobrého.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny