Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstoupení od kupní smlouvy pozemku

No jo u soudu argument hyenismu moc neobstojí. prodejce se bude bránit tím podobným co vy, viz. špatné plány, informace od předchozích majitelů atd. atd. Tohle fakt řešte s obcí potažmo st. úřadem.

Ve smlouvě jestli není výslovně uvedeno že tam je nějaké věcné břemeno, všichni mimo- prozatím- st. úřadu vám povolili kdejaké zasíťování (RWE,ČEZ atd.) tak plánky z obecního úřadu navíc neodpovídající realitě bych v potaz nebral.

Jiná by bylo kdyby to byl vodovod, nějaký místní který zásobuje třeba celou obec, ale ten by měl být taky řádně zakreslený, a opět se vracím k tomu věcnému břemenu, které uvádíte že není...

...i ten vodovod by musel pryč natož nějaký trativod, protože už jste dostali povolení na připojení vody a plynu a bůh ví čeho dalšího, to že na základě špatných plánů už není vaše starost ale obce dát vše do původního stavu.

Každopádně bych zkusil tuhle "černou stavbu" ohlásit na st. úřadě a vylíčit jim situaci, nevidím problém proč by neměl během zákonné doby nařídit odstranění stavby.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny