Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno SAZKABET nechce vyplatit peníze z mého sázkařského účtu

Dobrý den, tak už jsem tu zase, zase mám s někým problém...

Potřeboval bych vědět jak postupovat, případně jestli se najde někdo, kdo měl taky sázkařský účet na sazkabetu SAZKA a.s. a k 31.12.2017 mu ho zrušili..
Účty rušili těm, kdo si nedoplnili osobní údaje... Osobně se přiznám že před Vánoci v tom chvatu jsem tuhle informaci nepostřehl a když jsem šel po nějaké době sázet přes sazkabet(31.12.2017 v 14:00 odpoledne) tak jsem se nemohl přihlásit. Volal jsem na infolinku a tam mi vše zdělili, že mi byl účet zrušen podle zákona atd atd. a ujistili mě že peníze evidované na zrušených účtech sazkabetu se budou vyplácet po vyplnění žádosti na účty sázkařů(většinou účet uvedený ve zrušeném profilu). Řekli mi že si na to vyhrazují 7 dní a že nejsem jediný, že vyplacení jednotlivých účtů bude trvat delší dobu... Tak jsem čekal a čekal a furt nic.. Když jsem tam volal znovu že mi peníze nepřišli, tak vždycky jen řekli že to prověří.. Postupem času se mnou přestali komunikovat. Už je to skoro měsíc a půl a jsem pořád bez peněz. Je mi jasné, že teď už se svých peněz bez použití tvrdé taktiky nedomůžu(nešlo o drobné) Potřebuju poradit, co začít schraňovat za důkazní materiál, komu se svěřit, policii? bezplatné právní poradně co "řešijou i drobné pohledávky"? Zavolat rovnou do černých ovcí?(to někdy funguje, i když nejsou přímé důkazy o vinně) To ani nepočítám kolik peněz jsem už utratil za telefon..Jsem z toho fakt špatnej..

Jinak bych chtěl ještě dodat, že sázkařské účty fungují jako bankovní účty s funkcí internetového bankovnictví, banky taky musí vyplatit peníze ze zrušených účtů(ať už z jakéhokoliv důvodu) Existuje třeba nějaký zákon, podle kterého se musí informace o stavech účtu archivovat povinně i nějakou dobu po jeho zrušení?? Musí např. třeba ta Sazka pokud ji napadnu soudně, doložit že mě ty peníze poslala, nebo to je naopak? Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím pánové.. Tak v mém případu nastal zvrat, poté co jsem znovu volal na sazku a termíny na vyp… nový
Perret 15.02.2018 11:51
Perret
sázet přestávám, a tyto peníze použiji výhradně pro rodinu Možná nejlepší rozhodnutí ve Tvém životě… nový
Karel04 15.02.2018 23:34
Karel04
gratuluji. A. PS. kecy, jsi zavislak, prijde to drive nebo pozdeji poslední
Anonymous0001 31.03.2018 10:04
Anonymous0001

Zdravím pánové..

Tak v mém případu nastal zvrat, poté co jsem znovu volal na sazku a termíny na vyplacení už se blížili k nule, jsem nakonec svoje peníze dostal!! Peníze jsem dostal, vysvětlení ne..
Stačilo pohrozit. Tímto děkuji všem zůčastněným co mi správně poradili(např. tou zákonou lhůtou) Administrátor může k případu dát zelenou fajfku. Nesmírně se mi po těch depresích psychicky ulevilo, ještě jednou díky a přeji všem aby ve svých sporech dopadli nakonec podobně dobře;-)

P.S: musím říct, že si z toho beru i něco pro sebe... A to věc, že jsem o těžce nabité peníze(hodně peněz) mohl přijít. Něco mi říká(věřím na osud) že tohle bylo znamení že se mám na sázení vyprdnout, protože bych nakonec ty peníze mohl ztratit sám svojí blbostí... sázet přestávám, a tyto peníze použiji výhradně pro rodinu:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru