Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem storno poplatek za zrušení půldenní exkurze

Dobrý den,
v polovině dubna jsem telefonicky objednala výlet do Prahy pro své žáky 1. stupně ZŠ. Jednalo se o komentovanou prohlídku s názvem Po stopách Karla IV. - Karlův most, dům, kde se narodil, katedrála atd. Žádný mail od té firmy s nabídkou jsem neobdržela, náhodou jsem uviděla okopírovaný leták ve sborovně na stole a jedna nabídka mě zaujala. Zatelefonovala jsem na uvedené číslo té agentury, domluvila se telefonicky, na žádné všeobecné podmínky jsem vůbec nebyla upozorněna, tím méně na storno poplatek.
22 dní před smluveným dnem exkurze jsem výlet telefonicky zrušila z důvodu malého počtu žáků (nemoc, rekreace atd.). Nyní na mně cestovní agentura chce, abych zaplatila 2 500 Kč jako storno poplatek. Děti měly platit 140 Kč průvodci. Má agentura nárok chtít storno poplatek, když jsem nebyla upozorněna na žádné podmínky ani telefonicky, ani mi nebyla zaslána žádná smlouva, ani potvrzení objednávky.
Děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nedovedu si moc představit, že takovou věc domluvím po telefonu a nemám nikde nic písemného. Standar… poslední
Debil 24.05.2018 11:14
Debil

Nedovedu si moc představit, že takovou věc domluvím po telefonu a nemám nikde nic písemného. Standardně by měla proběhnou nějaká emailová komunikace o podmínkách kdo, co, komu, proč atd....
Pokud nemáte nic do předu zaplaceno tak bych to pustil, oni vám nic nevezmou, nemají jak. Možná budou vyhrožovat, ale dál to nedojde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru