Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Monitorování domácí sítě

Identifikovať ťa môžem na základe výpisu z OR prípadne na LV ak si majiteľ nehnuteľnosti či podnikáš. Sú to verejné údaje tiež, ak sa plendáš po uliciach každému obdiv.

Záleží, ako s údajmi, získanými výhradne osobnými informáciami naložíš, aby nezasahovali do integrity dotknutej osoby, aby si ju nepoškodil doma v rodinnom a súkromnom živote tokajúceho hlucháňa (tetřeva), v zamestnatní, na verejnosti prípadne neošklbal ako hus bankovým prevodom na ktorý nedal svoj súhlas. Zákon nie je úplný, explicitne nemá vymedzené mantinely či sa jedná do zásadu v zmysle občiansko-právnej, civilnej rovine, a kedy sa jedná o trestno-právny čin/skutok.

Nabúrať sa do wifi nezabezpečenej siete nie je podobné, ako odhaľovať listové tajomstvo napríklad doručovateľom alebo zvedeným susedom s obálkou nad parou z čajníka.

Pri prenose digitálnych dát sa prihliada súdmi a OČTK na možný omyl (samé od seba, samosato mi to na hdd a monitore objavilo) pravda, ak sa páchateľ sám neprizná, že mal zjavný úmysel - som macho, šeckých susedov mám nejakou Hydrou a spol. xidlov nabúraných, ba vybehnem si s vozidlom a noťasom po celom sídlisku, obci, republike, Zemeguli.

"samosato mi" by bolo ušľachtilé meno pre nejakú žltú gejšiču s drobčivými kročajmi počas chôdze. (drobčím nôžkami preto, aby mi maternica nevypadla na zem).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny