Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem praca V PSS

zdravim,

dostal som ponuku na obchodného zástupcu v prvej stavebnej sporiteľni je to na živnosť ..ma niekto skúsenosti s pracou v PSS čítal som jedno fórum no neboli tam veľmi nadšení ale bolo to pred 3 rokmi
takže ak ma niekto skúsenosť ako to tam funguje tak by som bol rad za info viem že je to od výkonov tj. uzatvorených zmlúv
skor mi ide o to či o to ľudia máju záujem alebo si radšej založia sporenie vo svojej banke a pod.
nechcem zbytočne začať a po polroku to nechať že nenalákam klientov..nakoľko riaditeľ si prestavuje že skúsim nalákať svojho veku rovesníkov ..(mam 25) a neviem či vôbec nalákam svojich kamošom alebo podobných vekovo na takého sporiace účty

dakujem za každu radu

Předmět Autor Datum
Pokud nejseš sedmilhář a oblbovač tak si najdi nějaké jiné solidní zaměstnání. Trh je v tomto segmen…
nerady 27.01.2019 23:53
nerady
S tím se dlouho neuživíš,většina kontaktovaných lidí Tě pošle někam,slušnější odpoví,že už spoření m…
Karel04 28.01.2019 06:37
Karel04
rovno nato zabudni, je to katastrofalna praca. alebo zacni pracovat v PSS a cca o rok si precitaj te…
fallon 28.01.2019 11:06
fallon
Preto sa pýtam radšej dopredu Dostal som len ponuku ale nejako na tam nelaka Ty si tam robil?
duso11x 28.01.2019 14:59
duso11x
osobně znám 2 podobně zaměstnaný lidi. Oba dva si musejí ještě přivydělávat. Jeden jako prodavač v E…
Agre 28.01.2019 18:57
Agre
samozrejme, robil. ruky prec od PSS, ako od prace tak aj od produktov! poslední
fallon 29.01.2019 14:10
fallon
Práce na živnosťák je alespoň v čechách snad už zakázaná. (Poble benešovského podnikatele Švarce, kt…
ml1 29.01.2019 13:10
ml1

Pokud nejseš sedmilhář a oblbovač tak si najdi nějaké jiné solidní zaměstnání. Trh je v tomto segmentu plně nasycen. Využijí tě a pak odkopnou. V současné době kdy je nízká nezaměstnanost jistě najdeš solidnější zaměstnání s perspektivou.

S tím se dlouho neuživíš,většina kontaktovaných lidí Tě pošle někam,slušnější odpoví,že už spoření mají.Dneska si taky málokdo pustí domů cizího člověka a vysvětlovat a sepisovat něco na chodbě nebo venku před domem není to pravé.Kdo má zájem,najde si spořitelnu s pobočkou a zajde tam,případně si objedná vše přes jejich webové stránky.Takže budeš měsíc otravovat jen příbuzné a kamarády a výsledek bude nulový.Nebo mínusový o kamarády,které ztratíš.

osobně znám 2 podobně zaměstnaný lidi. Oba dva si musejí ještě přivydělávat. Jeden jako prodavač v Elektrowordu a druhý na pokladně v jednom hypermarketu. Nacíc lidi které znám už prakticky ze základky a můžu ti říct že kolikrát mě stím chováním a nucením s*rou. Nedá se s nima komunikovat jak v soukromým životě natož v pracovním...arogantní zmetci a na pohled bys to do nich neřekl co jsou schopný udělat pro prodej jednoho produktu nebo jen pro nějaký pomyslný titul ve firmě.

Práce na živnosťák je alespoň v čechách snad už zakázaná. (Poble benešovského podnikatele Švarce, který to svojí aférou počátkem devadesátých let proslavil, se tomu v čechách říká švarcsystém.) Ne že by se ji podařilo vymýtit, ale i tam, kde se udržuje, je to pořád někde na hraně zákona a je jenom otázkou času, kdy si finančák došlápne na další.
Stavební a důchodové spořitelny mají tu nevýhodu, že jejich potenciální klienti tohoto věku mají rodiče, nebo možná prarodiče, kterým nějaký takový "produkt" už skončil a protože jim ho prodal nějaký obchodní zástupce takového typu, tak s ním nebyli spokojení. Navíc, jak už tu bylo napsáno, kdo chce spořit, hledá veškeré informace na webu, a ve věkové kategorii ±25 to snad platí absolutně.

Jde o to, že když to budete dělat jako živnost a ne jako zaměstnanec, máte jen to, co si vyděláte, což se právě bojím, že bude skoro nula. Trh je v tomto ohledu nasycený.

Nevím jak to máte na Slovensku s podnikáním, ale já bych v čechách nešel do žádné živnosti. Ani v oboru, ve kterém jsem vyučený. Natož jako finanční poradce, kterého málokdo vyhledává, spíš je každý odhání.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru