Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem praca V PSS

zdravim,

dostal som ponuku na obchodného zástupcu v prvej stavebnej sporiteľni je to na živnosť ..ma niekto skúsenosti s pracou v PSS čítal som jedno fórum no neboli tam veľmi nadšení ale bolo to pred 3 rokmi
takže ak ma niekto skúsenosť ako to tam funguje tak by som bol rad za info viem že je to od výkonov tj. uzatvorených zmlúv
skor mi ide o to či o to ľudia máju záujem alebo si radšej založia sporenie vo svojej banke a pod.
nechcem zbytočne začať a po polroku to nechať že nenalákam klientov..nakoľko riaditeľ si prestavuje že skúsim nalákať svojho veku rovesníkov ..(mam 25) a neviem či vôbec nalákam svojich kamošom alebo podobných vekovo na takého sporiace účty

dakujem za každu radu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
rovno nato zabudni, je to katastrofalna praca. alebo zacni pracovat v PSS a cca o rok si precitaj te…
fallon 28.01.2019 11:06
fallon
Preto sa pýtam radšej dopredu Dostal som len ponuku ale nejako na tam nelaka Ty si tam robil? nový
duso11x 28.01.2019 14:59
duso11x
osobně znám 2 podobně zaměstnaný lidi. Oba dva si musejí ještě přivydělávat. Jeden jako prodavač v E… nový
Agre 28.01.2019 18:57
Agre
samozrejme, robil. ruky prec od PSS, ako od prace tak aj od produktov! poslední
fallon 29.01.2019 14:10
fallon
Práce na živnosťák je alespoň v čechách snad už zakázaná. (Poble benešovského podnikatele Švarce, kt… nový
ml1 29.01.2019 13:10
ml1

osobně znám 2 podobně zaměstnaný lidi. Oba dva si musejí ještě přivydělávat. Jeden jako prodavač v Elektrowordu a druhý na pokladně v jednom hypermarketu. Nacíc lidi které znám už prakticky ze základky a můžu ti říct že kolikrát mě stím chováním a nucením s*rou. Nedá se s nima komunikovat jak v soukromým životě natož v pracovním...arogantní zmetci a na pohled bys to do nich neřekl co jsou schopný udělat pro prodej jednoho produktu nebo jen pro nějaký pomyslný titul ve firmě.

Práce na živnosťák je alespoň v čechách snad už zakázaná. (Poble benešovského podnikatele Švarce, který to svojí aférou počátkem devadesátých let proslavil, se tomu v čechách říká švarcsystém.) Ne že by se ji podařilo vymýtit, ale i tam, kde se udržuje, je to pořád někde na hraně zákona a je jenom otázkou času, kdy si finančák došlápne na další.
Stavební a důchodové spořitelny mají tu nevýhodu, že jejich potenciální klienti tohoto věku mají rodiče, nebo možná prarodiče, kterým nějaký takový "produkt" už skončil a protože jim ho prodal nějaký obchodní zástupce takového typu, tak s ním nebyli spokojení. Navíc, jak už tu bylo napsáno, kdo chce spořit, hledá veškeré informace na webu, a ve věkové kategorii ±25 to snad platí absolutně.

Jde o to, že když to budete dělat jako živnost a ne jako zaměstnanec, máte jen to, co si vyděláte, což se právě bojím, že bude skoro nula. Trh je v tomto ohledu nasycený.

Nevím jak to máte na Slovensku s podnikáním, ale já bych v čechách nešel do žádné živnosti. Ani v oboru, ve kterém jsem vyučený. Natož jako finanční poradce, kterého málokdo vyhledává, spíš je každý odhání.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru