Předmět Autor Datum
Co je to za dotaz, co chceš hlásit? Přestupek? žádné podmínky nejsou každý může bonzovat a hlásit c…
debil 24.09.2019 14:24
debil
je možno anonymně s důkazní fotkou, emailem nebo musí osobně? jedná se o parkování v zákazu zastaven…
poli1 24.09.2019 14:29
poli1
Že? Udávat se nemá, ale hlásit se to musí! Si tam zavolej odněkud z budky, řekni že jsi Břetislav… nový
L-Core 24.09.2019 14:38
L-Core
Normalne to posli mailom, idealne mestskym, statny sa tym asi zaoberat nebudu. Mestsky mozu uplatnit… nový
fleg 24.09.2019 18:06
fleg
https://debaty.net/discussions/2852626-auto-blbe-parkuje-nechat-nebo-nenechat-odtahnout nový
Yarda 24.09.2019 21:57
Yarda
Tohle nikoho nezajímá. Ledaže by to bylo nějaké systematické. Osobně bych fotku s anonymním dopisem… nový
ml1 30.09.2019 13:05
ml1
Na jednu fotku s oznámením se ti státní vykašle. Jak poznají, že tam někomu auto zrovna "nekleklo",… nový
nerady 24.09.2019 18:55
nerady
Pro anonymní bonzáky byla dokonce zřízena webová stránka a vzniklo sdružení udavačů, nyní nefunkční.… nový
karel 30.09.2019 13:15
karel
Tomu sa vraví: Zľatí komunisti, boľo ľepšie, mľiečko, chľebík boľ v ľacných obchodoch, eštébaci rozd… poslední
Nuda 01.10.2019 21:59
Nuda

Tohle nikoho nezajímá. Ledaže by to bylo nějaké systematické. Osobně bych fotku s anonymním dopisem typu toto konkrétní auto soustavně stojí tam kde se nesmí, čímž překáží, nemůžete si na něj posvítit (nebo podobně), hodil do obálky a s ní do schránky důvěry, která možná ještě existuje (bývala střežená kamerou, takže anonymita je dost pochybná), teda pokud bych se tím chtěl zabývat. Je jen otázkou, jestli to zmuchlají a hodí do koše rovnou, nebo to při nějké pochůzce ověří, soudě podle toho co vídám, se tento typ přestupku příliš neřeší.
Apropos, proč máte zájem to oznamovat? Já jsem kdysi dělal pár týdnů jako brigádu popeláře a přesně tohle jsme řešili, často bylo řešení, že jsme prostě danou popelnici nevyvezli, protože nebylo kudy. Taky jsme o tom mluvili s policajty (řidič se s nima znal a potkali jsme je na obědě) a nevypadalo, že by je to nějak vyvádělo z míry.

Na jednu fotku s oznámením se ti státní vykašle. Jak poznají, že tam někomu auto zrovna "nekleklo", nebo je to auto policisty či jejich známého. A dále jde o to zda je to tvůj pozemek? Jaké je to krásné když je udávání národní vlastnost - Gestapo a STB to také hojně využívaly.

Tomu sa vraví: Zľatí komunisti, boľo ľepšie, mľiečko, chľebík boľ v ľacných obchodoch, eštébaci rozdávali svojim udavačom byty zadarmo. Až na tých mľadých, neskúsených, americkým pozlátkam osprostených sopľiakov s holými rukami na námestiach v novembri 1989, boľ by tu raj.

Včúl sú donútení magazodeji kvasení vrahmi KGB_MIGMO v CCCP rozkrádať národné hospodárstvo, visiac tak furt na šnúrke od gatí sovietskej mafii zločincov. Inak by nebola nežná neha.

Vlastne Čína nemala v 1993 ani žranicu na lístky, v regáloch bolo prázdno a dnes si ich komunistickí parchanti pred kamerami pália na stole státisíce dolárov, ako povýšeneckí grázli z podnikateľského hniezda vyvolených mafiánov komunistov - ľudovodemokratickej mafie zločineckých vraho. Fejky, čínske copyrajty z blata čínskej ocele utkanej z recykolvaného papiera idú na dračku, tunajšia pakáž prevychovávaných sociaľistických spotrebiteľov veľmo rada kupuje fejky, šmejdy od cigánskej lúzy šmelinárov, priekupníkov, generálnych šmelinárov s.r.o, a.s.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru