Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální poděkování ministru Pelikánovi - kauza Michálková / děti v Norsku

Nejsem fanoušek ANO a nebudu je nikdy volit (i když to vypadá, že v současné době nikoho) a nejsem fanoušek ani zejména zahraniční norské politiky. A naopak většinou stojím za Zemanem (mj. i proto, že z první ruky z dřívejší doby vím, že několikrát nezištně pomohl s pro společnost prospěšnými věcmi na jejichž prosazení se podílela i moje rodina), ale tentokrát se musím i vůči němu ohradit a to zejména kvůli šikaně norské velvyslankyně a doufám, že se ji brzo omluví.

Zároveň jsem (u něj už poněkolikáté) rád, že alespoň ministr spravedlnosti má rozum a vyjádřil se jako profesionál. Doufám, že tomu tak není jen proto, že fotografie z rodiny Michálkových už unikly ven a věřím, že za tím jsou jen dobré úmysly.

Tady si počtěte, kdybyste netušili o jakých fotkách mluvím:
http://svobodneforum.cz/norska-kauza-mame-nove-ind ice-ktere-ukazuji-na-nenormalni-pomery-v-rodine-mi chalakovych/

A myslím, že nebude ani náhoda, že se v kauze angažuje tolik VIP jako např. Klausův bývalý hradní právník (že by namočené prstíčky, nebo snad záchvat potřeby pomoci?). Ostatně není to poprvé, kdy nitky našich úchylných VIP vedou do Norska, svého času se tam uchýlila také anička-škrlová a kolik šmejdů se této bandě snažilo pomoci, jedna z nich je nyní politickou shodou ombudsmankou. A řeč tehdy byla opět o zneužívání dětí, násilí s homosexuálním rozměrem. A s účastí matky. To se údajně u Michálkové úplně neprokázalo, ale.. viz. odkaz.

Za další demagogii šířenou v médiích považuji počty v Norsku odebraných dětí. Je dobré si uvědomit jaké jsou statistiky sexuálního zneužívání či týrání dětí i v České republice. Norská čísla tak nemusí znamenat vůbec nic špatného, mohou znamenat pouze to, že Norsko hodně těchto případů, je-li procento úchylů a tyranů v naších zemích podobné, podchytí a řeší tak jak je to správně, ochranou před nebezpečnými příbuznými.

Za rizikové však považuji určité údajně komerční prvky v těchto adopcích v Norsku, ale natolik jejich systém neznám, abych kritizoval. Za špatné považuji, že Michálkové děti byly rozděleny, ale opět neznám detaily (jaký je vzájemný vztah dětí, jaké jsou kapacitní možnosti Norské strany), ale spíše mi to přijde jako chyba na Norské straně.

Nicméně pořád lepší, než kdyby zůstaly u protekční podivínky Michálkové.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud za týrání nikdo nebyl odsouzen, resp. bylo zastaveno trestní stíhání pro tyto věci, tak dle mé…
Araneus84 09.10.2015 12:52
Araneus84
Ano je možné, že norská policie pochybila. Jen podotýkám, že odebrání dětí se i v ČR děje při vážném…
Vykutálený 09.10.2015 13:10
Vykutálený
"Jen podotýkám, že odebrání dětí se i v ČR děje při vážném podezřením, před proběhnutím trestního st…
Araneus84 09.10.2015 13:29
Araneus84
naaranžované? a to má být polehčující událost? to běžně aranžujete fekální fota s dospělými i dětmi?…
Vykutálený 09.10.2015 13:52
Vykutálený
Ano, vskutku dech beroucí odpověď. Já ji jen shrnu: Uvedená fakta a protiprávní skutky = 0 % Změť va…
Araneus84 09.10.2015 14:07
Araneus84
Já netvrdím, zda je někdo "čistý" nebo není. Nezáleží na tom. Zřejmě máte problémy pochopit, že v pr… poslední
Vykutálený 09.10.2015 14:10
Vykutálený

Pokud za týrání nikdo nebyl odsouzen, resp. bylo zastaveno trestní stíhání pro tyto věci, tak dle mého není možné použít dále argument, že děti jsou rodiči týrány.

Co se týče jakýchsi fotek, tak jejich pořízení trestné není (domnívám se, že spousta rodičů si fotí svoje děti i když nejsou oblečené) a nic "perverzního" na nich nevidím. Když by někdo udělal momentku, jak dítěti spadne kopeček zmrzliny na zem a ono ji zkusí ze země olíznout, tak na tu rodinu taky poběží sociálka, že je to taky perverzní ?
Dítě opakuje to,co vidí u rodičů, resp. to co rodiče dělají. Jestliže malému dítěti rodiče utírají zadek (což pokládám za normální), dítěti pak přijde normální někomu jinému utřít zadek. Shodou okolností jsem něco podobného zažil cca před týdnem s vlastním synovcem, který se nabízel, že babičce utře zadek, protože je zvyklý, že jemu ho taky utírají ... A že si někdo tuto "komickou" situaci vyfotí ? No a co ? Podezřelé by bylo, kdyby se obdobných fotek našly desítky/stovky a se stejnou tématikou a ne řádově jednotky kusů z jednoho jediného focení. A ještě ohledně toho zvládne jakýsi retard sepsat celý článek za který by se nemusel stydět ani Goebels ...

"Nicméně pořád lepší, než kdyby zůstaly u protekční podivínky Michálkové."
Že je někdo dle vašeho názoru podivín, neznamená vůbec nic, a už vůbec to nesmí dávat nikomu pravomoc mu na základě toho odebírat děti.

Kdyby třeba záleželo čistě na mých dojmech a mohl bych se jimi řídit, tak bych odprásknul každého, kdo by se na mě křivě podíval nebo se mnou nesouhlasil. Jenže žijeme ve společnosti, která má jasně stanovená pravidla, kde každý může mít dojmy jaké chce, ale je jasně definováno, co porušuje zákon a co zákon neporušuje a pouze na tom záleží. Dojmy kohokoli můžou být každému ukradené.

Ano je možné, že norská policie pochybila. Jen podotýkám, že odebrání dětí se i v ČR děje při vážném podezřením, před proběhnutím trestního stíhání z prostého důvodu ochrany dítěte. Navíc né každé pochybení rodiny je ihned trestný čin, dítě může být odebráno např. i kvůli mentální nedostatečnosti rodičů. Nicméně tady to vypadá na pěknou bandičku uchýlů s eltiními právníky a zástanci. Předpokládám tedy, že nejsou veškeré v článcích uvedené informace vylhané a na rozmlženém záběru opravdu je dítě s ušpiněným toáleťákem. Jestli vaše dcera chodí srát se strýčkem a utírá mu prdel a přijde vám to normální, pak doufám, že i vás si někdo proklepne. Samozřejmě nelze vyloučit, že se celé Norsko spiklo, vše jsou fotomontáže a lži. Ok je to možné. Ale nevěřím tomu. Takže za mě, ano Norská policie měla odvést práci do konce a Michálkovi pravděpodobně zavřít.. žádná země zdá se nefunguje dokonale.

"Jen podotýkám, že odebrání dětí se i v ČR děje při vážném podezřením, před proběhnutím trestního stíhání z prostého důvodu ochrany dítěte."
Ano a když se neprokáže, jsou děti vráceny zpět přesně tak, jak velí zákon a spolu s tím se většinou musí vyplácet tučné odškodné ! To jste jaksi zapomněl dodat.

"Nicméně tady to vypadá"
Připadat vám to může jak chce. To neznamená absolutně nic. Jste schopen to pochopit ? Viz výše.

Z čeho přesně usuzujete na repetetivnost děje utírání zadku tetě, když se i ti rádoby znalci z vámi odkazovaného článku shodli na tom, že je to zřejmě naaranžované ? Vaše věštecké schopnosti budou značné. Měl byste je rozhodně využít v pořadu Volejte věštce.
Vyměňování plenek je podle vás taky perverzní ? Co kdyby to někdo vyfotil ? Co kdyby matka plenku odložila stranou dítě jí vzalo a vyběhlo s ní ven ? Zavřít na doživotí ? Co kdyby ji sebralo, olízlo a soused to přes plot vyfotil ? Veřejná poprava ? Co kojení ? To povolíte ? Focení při kojení povolíte nebo díte odeberete ?
Pořád jsem se jaksi nedozvěděl, čím daná fotka porušuje zákon.

naaranžované? a to má být polehčující událost? to běžně aranžujete fekální fota s dospělými i dětmi? dítě běhá s ukradeným toaleťákem, někdo kolem běhá s foťákem, aby to zaznamenával a ve školce si někdo vymyslí báchorky o týrání, pak i úřad se spikne a co čert nechtěl... tak málo náhodiček ještě se nám tam připlete bývalý právník od největšího kriminálníka klause (podle vás čistého, protože zatím neodsouzeného), k tomu rodinka Boků, kteří už se angažovali v kauze škrlové, která čistě náhodou kopírovala stejný model (násilí, děti, matka, Norsko, VIP a politici) (v její prospěch) a k tomu ještě násilník Hašek, který čistě náhodou má partnerku Šmuclerovou - vede např. blesk... také dosud neodsouzená, tudíž naprosto čistá a zdrává osoba, viďte? :-)

I kdyby nebylo fotek, už tato konstalace by mě přiměla vážně se zabývat tím, co je tato rodina zač :-)

Ano, vskutku dech beroucí odpověď.
Já ji jen shrnu:
Uvedená fakta a protiprávní skutky = 0 %
Změť vašich dohadů, domněnek, fabulací, teorií, hodnocení, názorů a úvah = 100 %

Já netvrdím, zda je někdo "čistý" nebo není. Nezáleží na tom. Zřejmě máte problémy pochopit, že v právním státě záleží pouze na zákonech potažmo výrocích soudu, absolutně nezáleží na hodnocení a názorech kohokoli jiného. Taková "zhodnocení" mají (mít) v právním státě menší hodnotu než ten posraný toaleťák ....

Chtěl bych vidět výraz vašeho obličeje, kdyby jste koupil třeba manželce kožich, někdo s podobným smýšlením jaké máte vy, ji polil barvou a zařval, že kožich je vražda a že by ho tak nikdo neměl nosit a zasypal vás nějakýma fotkama z farem s týranými kožešinovými zvířaty. Ještě by to mohlo dojít dál a vegetariáni by mohli podřezávat ty normální s odůvodněním, že jezení zvířat je vražda a tak dle jejich názoru je toto správné a zaslouží si to. Přece každý kdo jí maso tak je perverzní a zaslouží si to, ne ? Když si to myslím já, tak to tak prostě je a na ničem jiném nezáleží.

Já netvrdím, zda je někdo "čistý" nebo není. Nezáleží na tom. Zřejmě máte problémy pochopit, že v právním státě záleží pouze na zákonech potažmo výrocích soudu, absolutně nezáleží na hodnocení a názorech kohokoli jiného. Taková "zhodnocení" mají (mít) v právním státě menší hodnotu než ten posraný toaleťák ....

paní michálková má elitního právníka, soudy v Norsku zatím zdá se mají také, děti přesto zpět nedostala, jak jsem již napsal, důvody odebrání dětí nemusí být kriminální, i když podle všeho to vypadá, že kriminalita tam je, takže i dle vašeho výkladu názor soud = 100% = není problém (já naštěstí nejsem tak zaslepen, abych vždy bral práci úřadů či justice jako neomylnou, proto mě zajímají i ostatní informace, které naštěstí v tomto případě s odebráním dětí nejsou v rozporu)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...